Leasing

Hoe werkt het?

Als werknemer komt u langs in onze winkel en kiest u een fiets uit ons groot aanbod van fietsen. U krijgt alle nodige info en een testrit indien gewenst. Wij sturen vervolgens een offerte en de nodige documenten naar u toe, die documenten geeft u aan uw werkgever waarmee de leasing via één van onze partners op punt kan gesteld worden.

Uw fiets is via de gekozen leasepartner volledig omnium verzekerd tegen schade en diefstal, en Fiets- en tuincentrum Meirhaeghe- Van Woensel staat in voor het onderhoud en eventuele herstellingen. Zo verkeert je bedrijfsfiets altijd in perfecte staat!


Leasing voor werkgevers

Ben je zelf eenmanszaak, KMO of vrij beroep. Ook dan kan je bij ons terecht om voor jou werknemer('s) een leaseplan uit te werken, inclusief onderhoud en verzekering. Wil je hier meer over weten, maak dan gerust een afspraak.


Niet werkzaam in een bedrijf met een fietslease-aanbod. Dan is een fietslening als particulier voor u een oplossing. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

In samenwerking met:


WeLease

WeLease

B2Bike

B2Bike

KBC

KBC

Cyclis

Cyclis

Lease a bike

Lease a bike

O2O

O2O

C-Tec

C-Tec

Chain Reaction

Chain Reaction

Cycle Vally

Cycle Vally

Velobility

Velobility

Sparta lease

Als je kiest voor een Sparta of Batavus E-bike, kan je als consument zelf een leasecontract afsluiten.
Wij berekenen hoeveel uw fiets maandelijks kost.

Batavus lease

Met deze formule bieden wij:
- 3 jaar verzekering, onderhoud, reparatie en pechverhelping
- Dankzij 2 jaar extra-garantie, kan je op het einde van de leaseperiode je ex-leasefiets voor een aantrekkelijk bedrag aanbieden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x